Wednesday, May 5, 2010

testimonial terBARU!!

untuk sesiapa yg baru melihat blog ini..link ini mungkin amat membantu...TQ:)
MAX POWER CONTROLLER~ RM199~ | FUEL SAVER


salamz..bertemu lagi..agak lama juga x hupdate ini blog..sorry sangat2 yer sebab saya agak bizi dengan kehadiran TAX FORM yang kena submit before 30hb APRIL 2010 aritu..anda semua dah submit?? ehehe..sebab saya kan keja kat audit, akaun + tax FIRM...so kena la bertungkus lumus untuk siapkan client punya TAX..saya??ahaha....tak kena tax sebab EA form pon xdapat(nmpak sgt gaji ciput je) wahahaha


so..arini saya nk bagitau pasal pengguna2 MPC yang makin bertambah dan makin menyukai produk kami ini...so..kiter mulakankan dengan encik.....

1. encik S (penah citer sebelum nih) tapi baru2 ni die nk share lagi ngn kiter sume pasal pengalaman dia dah pakai MPC nih..
"saya pakai kereta FORD...saya dah p kl...dari parit-KL dapat jimatkan sehingga 20% penggunaan minyak kereta saya nih"

2.encik F (die penah beli untuk kete die tajuk NAZA Ria)...
"saya syorkan pada kawan saya pakai TOYOTA Avanza..dia kata mmg pikap alhamdulillah ok..minyak pulak biasa kawan saya isi rm30 dapat 270km-300km tapi bila dah pakai..dapat pegi 360km.."

wohoo!! kali ni punyer testimonial mmg memberangsangkan...Alhamdulillah...:)
so pada sape2 yg belum cuba..nk cuba atau teringin try..jomlah!! kat KL dah ada agen..para pemakai yg dah terbukti berkesan...

ada di area:

1) Kuala Lumpur (Erman)
2) Manjung (Din)
3) Selangor (Ishak)

if berminat nanti bagitau saya..saya bagitau nombor kontek diorang eh...so..got to go...selamat hari-hari..:p

5 comments:

Anonymous said...

saya pakai MPC pada exora mcm biasa je RPM 3 tetap 100km/j gak, lari 100km/j enjin mcm biasa je sedang-sedang mcm biasa tak le senyap pun. nak tau lebih lengkap ni tel saya 013-2993294 - abu

ninest123 said...

louis vuitton, canada goose, pandora jewelry, replica watches, canada goose outlet, moncler, moncler, ugg boots uk, ugg pas cher, marc jacobs, louis vuitton, doudoune canada goose, moncler, ugg,uggs,uggs canada, moncler, pandora charms, sac louis vuitton pas cher, links of london, moncler outlet, canada goose uk, moncler, canada goose, hollister, juicy couture outlet, louis vuitton, swarovski crystal, coach outlet, canada goose, ugg,ugg australia,ugg italia, louis vuitton, pandora jewelry, bottes ugg, pandora charms, moncler, thomas sabo, swarovski, juicy couture outlet, wedding dresses, canada goose, moncler, supra shoes, canada goose outlet

ninest123 said...

insanity workout, baseball bats, hollister, nike roshe, ghd, nfl jerseys, new balance, celine handbags, mac cosmetics, wedding dresses, valentino shoes, hollister, timberland boots, louboutin, birkin bag, nike air max, gucci, north face outlet, reebok shoes, beats by dre, bottega veneta, toms shoes, hollister, asics running shoes, mcm handbags, oakley, vans shoes, instyler, jimmy choo shoes, converse outlet, nike air max, ferragamo shoes, longchamp, herve leger, chi flat iron, north face outlet, converse, soccer jerseys, abercrombie and fitch, ralph lauren, montre pas cher, lululemon, vans, ray ban, soccer shoes, babyliss, karen millen, p90x workout, lancel, mont blanc

ninest123 said...

insanity workout, baseball bats, hollister, nike roshe, ghd, nfl jerseys, new balance, celine handbags, mac cosmetics, wedding dresses, valentino shoes, hollister, timberland boots, louboutin, birkin bag, nike air max, gucci, north face outlet, reebok shoes, beats by dre, bottega veneta, toms shoes, hollister, asics running shoes, mcm handbags, oakley, vans shoes, instyler, jimmy choo shoes, converse outlet, nike air max, ferragamo shoes, longchamp, herve leger, chi flat iron, north face outlet, converse, soccer jerseys, abercrombie and fitch, ralph lauren, montre pas cher, lululemon, vans, ray ban, soccer shoes, babyliss, karen millen, p90x workout, lancel, mont blanc

ninest123 said...

louboutin outlet, tiffany jewelry, ray ban sunglasses, louis vuitton, nike free, jordan shoes, prada handbags, longchamp outlet, air jordan pas cher, replica watches, louis vuitton, oakley sunglasses, longchamp outlet, louboutin pas cher, christian louboutin outlet, coach outlet, ralph lauren pas cher, prada outlet, tory burch outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, michael kors, nike air max, cheap oakley sunglasses, replica watches, kate spade outlet, chanel handbags, louboutin, polo ralph lauren outlet, ugg boots, oakley sunglasses, kate spade handbags, nike free, oakley sunglasses, uggs on sale, air max, nike air max, sac longchamp, gucci outlet, longchamp pas cher, ugg boots, nike roshe run, ray ban sunglasses, louboutin shoes, longchamp, nike outlet, ray ban sunglasses, burberry, tiffany and co, polo ralph lauren outlet