Thursday, August 26, 2010

testimonial NGV siri 1

untuk sesiapa yg baru melihat blog ini..link ini mungkin amat membantu...TQ:)
MAX POWER CONTROLLER~ RM199~ | FUEL SAVER


****************************************************


salamz...hi u ols....ehehe..lama jugak tak update...maaf la..bulan2 puasa nih...kata nak banyakkan amal ibadat..so aktiviti berblogging nih kena la dikurang2kan sikit:)

walau ape pon...hari ni dah hari ke 16 kiter berpuasa...dah  x lama lagi..Ramadhan bakal kita tinggalkan..sedih pulak rasanya..sebab macam belum cukup je nk hayati bulan penuh barakah ni...so..itulah kitaran bulan2 di kalendar..sentiasa datang dan pergi..dan kembali lagi insyaAllah..

so berkenaan dengan tajuk kita di atas.masihkah korang ingat tentang En.S kiter dari JB yg pakai NGV dan die nk try MPC nih jugak(kalau x ingat or tertinggal topik ni buleh klik----> SINI<-----)...aha..now..dah dapat feedback..padahal saya baru je anta kat die Selasa lalu..Rabu En.S dah terima barang..dan Rabu juge die dah try pakai..dan Rabu malam..die anta sms feedback pada saya...


jeng3..apakata En. S ni...

"salam, fuh ari pertama yg luarbiasa!
1st-masa dah cucuk MPC n start je engin..lepas beberapa saat tengok RPM tiba2 stabil..fuh dah luarbiasa dah!selalu timing tinggi, almaklumlah NGV..
2nd-saya cuba on aircond..bukak satu je..wah...cepatnyer sejuk..wah makin teruja..
3rd-saya x lengah lagi buka radio..dah x dengar lagi gangguan frekuensi..sound clear je...kalau terganggu pon cikit je..x macam sebelom ni, lagu pon xleh nk dengar..
4th-saya mula pandu kete saya mcam biasa...tiba2 rasa ringan n rase ada pickup. kalo sebelum pakai MPC masuk gear 1  dan 2 pickup slow dan lembab..sekarang ni saya rasa lain betul..
5th-dan yg paling x sangka sekali..kilometer bertambah! kalau sebelum ni isi rm8 full tank leh dapat jarak hingga 120km-130km tapi dengan gas yg ada lagi separuh..perjalanan sampai gas abis telah capai 160km..

so..leh pikir sendiri la pakai NGV yang dah jimat..di tambah dengan MPC plak...mmg dah  tak ada nak cakap apa lagi dah....."

so saya pon balas...
"wah! alhamdulillah...positif!! hehe..okeh..malam ni juge saya nak update pasal ni..exited2! hehe..(tp semalam balik saya dah tertido..ampun..)hehe

en. S balas lagi..
"tula mcm tak caya, tapi ni baru 1 ari...esok saya nak cuba dapatkan jarak sebenar kilometer yang saya leh dapat bila isi gas penuh ditambah pulak dengan penggunaan MPC, nak tau berkesan tak mcm harini..keadaan bunyi enjin kurang ke tak saya x sure sbb saya x cek tadi..tapi pickup tuh mmg best! mcm pakai minyak pulak"

so sekian sahaja testimonial MPC kiter dari en. S yang pakai NGV ni..mmg terbaik la bro...

p/s:tak sia2 dia jadi testimonial pertama saya yg pakai NGV dan guna MPC...sekurang2nya niat nk kan pickup tuh dah tercapai la...mmg saya tumpang gembira dan terbukti alat ni berkesan..pada yang ragu2..mcm x percaya je..terpulang..tapi ini apa kata pengguna..saya x reka2 dan suka2 nak syok sendiri...:) sekiranya anda berminat..jom beli!! sempena nak raya ni..MPC ada promosi...klik untuk tengok --->PROMOSI<--- ..

6 comments:

ninest123 said...

louis vuitton, canada goose, pandora jewelry, replica watches, canada goose outlet, moncler, moncler, ugg boots uk, ugg pas cher, marc jacobs, louis vuitton, doudoune canada goose, moncler, ugg,uggs,uggs canada, moncler, pandora charms, sac louis vuitton pas cher, links of london, moncler outlet, canada goose uk, moncler, canada goose, hollister, juicy couture outlet, louis vuitton, swarovski crystal, coach outlet, canada goose, ugg,ugg australia,ugg italia, louis vuitton, pandora jewelry, bottes ugg, pandora charms, moncler, thomas sabo, swarovski, juicy couture outlet, wedding dresses, canada goose, moncler, supra shoes, canada goose outlet

ninest123 said...

insanity workout, baseball bats, hollister, nike roshe, ghd, nfl jerseys, new balance, celine handbags, mac cosmetics, wedding dresses, valentino shoes, hollister, timberland boots, louboutin, birkin bag, nike air max, gucci, north face outlet, reebok shoes, beats by dre, bottega veneta, toms shoes, hollister, asics running shoes, mcm handbags, oakley, vans shoes, instyler, jimmy choo shoes, converse outlet, nike air max, ferragamo shoes, longchamp, herve leger, chi flat iron, north face outlet, converse, soccer jerseys, abercrombie and fitch, ralph lauren, montre pas cher, lululemon, vans, ray ban, soccer shoes, babyliss, karen millen, p90x workout, lancel, mont blanc

ninest123 said...

insanity workout, baseball bats, hollister, nike roshe, ghd, nfl jerseys, new balance, celine handbags, mac cosmetics, wedding dresses, valentino shoes, hollister, timberland boots, louboutin, birkin bag, nike air max, gucci, north face outlet, reebok shoes, beats by dre, bottega veneta, toms shoes, hollister, asics running shoes, mcm handbags, oakley, vans shoes, instyler, jimmy choo shoes, converse outlet, nike air max, ferragamo shoes, longchamp, herve leger, chi flat iron, north face outlet, converse, soccer jerseys, abercrombie and fitch, ralph lauren, montre pas cher, lululemon, vans, ray ban, soccer shoes, babyliss, karen millen, p90x workout, lancel, mont blanc

ninest123 said...

air force, ralph lauren uk, timberland, nike blazer, lululemon, oakley pas cher, michael kors, nike huarache, nike air max, nike free run uk, michael kors, north face, michael kors outlet, nike air max, michael kors outlet, ugg boots, hermes, vanessa bruno, burberry, nike trainers, michael kors, abercrombie and fitch, true religion outlet, michael kors outlet, michael kors, vans pas cher, ray ban uk, true religion jeans, true religion jeans, sac guess, true religion jeans, coach purses, nike air max, converse pas cher, replica handbags, new balance pas cher, hollister, hogan, ray ban pas cher, burberry outlet online, hollister pas cher, michael kors outlet, ugg boots, lacoste pas cher, coach outlet, michael kors outlet, tn pas cher, mulberry, nike roshe, north face

ninest123 said...

louboutin outlet, tiffany jewelry, ray ban sunglasses, louis vuitton, nike free, jordan shoes, prada handbags, longchamp outlet, air jordan pas cher, replica watches, louis vuitton, oakley sunglasses, longchamp outlet, louboutin pas cher, christian louboutin outlet, coach outlet, ralph lauren pas cher, prada outlet, tory burch outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, michael kors, nike air max, cheap oakley sunglasses, replica watches, kate spade outlet, chanel handbags, louboutin, polo ralph lauren outlet, ugg boots, oakley sunglasses, kate spade handbags, nike free, oakley sunglasses, uggs on sale, air max, nike air max, sac longchamp, gucci outlet, longchamp pas cher, ugg boots, nike roshe run, ray ban sunglasses, louboutin shoes, longchamp, nike outlet, ray ban sunglasses, burberry, tiffany and co, polo ralph lauren outlet

dong dong23 said...

coach outlet online
toms shoes
cheap ugg boots
michael kors outlet
fitflop uk
mont blanc pens
adidas originals zx flux
giuseppe zanotti sneakers
true religion jeans
louboutin shoes
2016.12.3chenlixiang