Friday, December 10, 2010

Max Power Controller...penjimat petrol TERKINI





salamz...kabare...good day...

ape la kebendenyer nih eh..tiba2 muncul kat pasaran pasal MAX POWER CONTROLLER or lebih dikanali ngn singkatannya "MPC"

"MAX POWER CONTROLLER ini adalah lebih hebat berbanding alat2 penjimat minyak yang lain kerana ia lebih murah, mudah dipasang dan senang dibawa ke mana sahaja"


HANYA RM199 SAHAJA

Alat penjagaan kereta terunggul dengan teknologi hebat dari Jepun. Produk MPC ini telah diuji dan selamat untuk digunakan kepada semua jenis kenderaan yang berada di Malaysia. Pemasangan produk MPC semudah plug & Play dan berkesan dalam masa hanya 3 saat. Jaminan pulangan wang 100% dalam masa 7 hari dan warranty produk MPC ini selama 1 tahun.

fuh...siap jaminan lagi tuh...tak rasa nak cuba ke?? takde kerugian pon sbb bila anda pakai dan rasa tak puas ati..pulangkan balik..jaminan wang dikembalikan 100%..mana ada produk alat penjimat minyak yang lain sanggup bagi jaminan sebegini..dasat..dasat...

okeh..mungkin ada yang nak tau lagi..mcm mana la alat nih boleh jimatkan minyak kn...ok..begini...MPC ni berfungsi melalui mickro chip yang ada dalam tu..ia adalah alat yang membaca aliran elektrik kereta yang tidak stabil dan mengaturkan aliran elektrik kereta yg tidak sempurna menjadi lebih sempurna. MPC jg menjadi stor kpd elektrik yg berlebihan dlm kereta...dalam masa yang sama komponen elektronik kereta akan bertambah baik, contonya aircond kereta,audio, lampu, enjin, plug dan ia juga sebenarnya mengurangkan kepanasan enjin akibat beban yang sebelum ini ditanggung kenderaan sebelum menggunakan MPC. so bila segala bebanan ini dpt diatasi..kadar penggunaan minyak secara x langsung dapat dikurangkan!!

mungkin ada yang kurang percaya..tapi percayalah..sebab MPC nih benar2 berkesan dan boleh menunjukkan kesannya serta merta selepas anda gunakannya.

Macam mana nk pasang..susah ke??perlu mekanik ke??perlu wayar2 ke??
okeh..begini stepnya...

1)matikan enjin(kalau masa tuh tgh hidup la)

2)cucuk kat tempat pencucuh rokok kereta anda.(pastikan ia berkeadaan baik,tak rosak)

3)hidupkan enjin..lampu kat MPC tuh menyala..tanda ia telah pon berfungsi!!




mudah kan..tak payah susah2 dan penin2 untuk masukkan dalam minyak la...sambung2 kat enjin la..letak magnet2 la..cucuk kat pencucuh rokok siap ada wayar2 la..sgt besar n susah nak dibawa kemana2 la...haha...tak payah semua2 tuh...MPC nih simple dan very convenient:D
1)kecil
2)mudah dibawa kesana sni or ditukar ke kereta lain
3)berkesan dalam masa 3 saat lepas cucuk
4)murah
5)MONEY BACK GURANTEE!!!


HANYA RM199 SAHAJA

7 comments:

Carlos Seira said...

ada expiry date tak, atau pun nak kena refill ke, charge ke

ninest123 said...

louis vuitton, canada goose, pandora jewelry, replica watches, canada goose outlet, moncler, moncler, ugg boots uk, ugg pas cher, marc jacobs, louis vuitton, doudoune canada goose, moncler, ugg,uggs,uggs canada, moncler, pandora charms, sac louis vuitton pas cher, links of london, moncler outlet, canada goose uk, moncler, canada goose, hollister, juicy couture outlet, louis vuitton, swarovski crystal, coach outlet, canada goose, ugg,ugg australia,ugg italia, louis vuitton, pandora jewelry, bottes ugg, pandora charms, moncler, thomas sabo, swarovski, juicy couture outlet, wedding dresses, canada goose, moncler, supra shoes, canada goose outlet

ninest123 said...

insanity workout, baseball bats, hollister, nike roshe, ghd, nfl jerseys, new balance, celine handbags, mac cosmetics, wedding dresses, valentino shoes, hollister, timberland boots, louboutin, birkin bag, nike air max, gucci, north face outlet, reebok shoes, beats by dre, bottega veneta, toms shoes, hollister, asics running shoes, mcm handbags, oakley, vans shoes, instyler, jimmy choo shoes, converse outlet, nike air max, ferragamo shoes, longchamp, herve leger, chi flat iron, north face outlet, converse, soccer jerseys, abercrombie and fitch, ralph lauren, montre pas cher, lululemon, vans, ray ban, soccer shoes, babyliss, karen millen, p90x workout, lancel, mont blanc

ninest123 said...

insanity workout, baseball bats, hollister, nike roshe, ghd, nfl jerseys, new balance, celine handbags, mac cosmetics, wedding dresses, valentino shoes, hollister, timberland boots, louboutin, birkin bag, nike air max, gucci, north face outlet, reebok shoes, beats by dre, bottega veneta, toms shoes, hollister, asics running shoes, mcm handbags, oakley, vans shoes, instyler, jimmy choo shoes, converse outlet, nike air max, ferragamo shoes, longchamp, herve leger, chi flat iron, north face outlet, converse, soccer jerseys, abercrombie and fitch, ralph lauren, montre pas cher, lululemon, vans, ray ban, soccer shoes, babyliss, karen millen, p90x workout, lancel, mont blanc

ninest123 said...

air force, ralph lauren uk, timberland, nike blazer, lululemon, oakley pas cher, michael kors, nike huarache, nike air max, nike free run uk, michael kors, north face, michael kors outlet, nike air max, michael kors outlet, ugg boots, hermes, vanessa bruno, burberry, nike trainers, michael kors, abercrombie and fitch, true religion outlet, michael kors outlet, michael kors, vans pas cher, ray ban uk, true religion jeans, true religion jeans, sac guess, true religion jeans, coach purses, nike air max, converse pas cher, replica handbags, new balance pas cher, hollister, hogan, ray ban pas cher, burberry outlet online, hollister pas cher, michael kors outlet, ugg boots, lacoste pas cher, coach outlet, michael kors outlet, tn pas cher, mulberry, nike roshe, north face

ninest123 said...

louboutin outlet, tiffany jewelry, ray ban sunglasses, louis vuitton, nike free, jordan shoes, prada handbags, longchamp outlet, air jordan pas cher, replica watches, louis vuitton, oakley sunglasses, longchamp outlet, louboutin pas cher, christian louboutin outlet, coach outlet, ralph lauren pas cher, prada outlet, tory burch outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, michael kors, nike air max, cheap oakley sunglasses, replica watches, kate spade outlet, chanel handbags, louboutin, polo ralph lauren outlet, ugg boots, oakley sunglasses, kate spade handbags, nike free, oakley sunglasses, uggs on sale, air max, nike air max, sac longchamp, gucci outlet, longchamp pas cher, ugg boots, nike roshe run, ray ban sunglasses, louboutin shoes, longchamp, nike outlet, ray ban sunglasses, burberry, tiffany and co, polo ralph lauren outlet

dong dong23 said...

miami heat jerseys
michael kors handbags clearance
michael kors handbags
coach outlet store online
cheap jordan shoes
air jordan shoes
hermes scarf
ray ban sunglasses
ugg sale
jordan femme
2016.12.3chenlixiang