Wednesday, March 10, 2010

MPC ada lampu??

::untuk sesiapa yg baru melihat blog ini..link ini mungkin amat membantu...TQ:)::
MAX POWER CONTROLLER~ RM199~ | FUEL SAVER


Holaaa!!! Ebelibadi!! Hehe..maceh2 masih sudi ikuti kisah perjlanan MPC di blog saya yg x seberapa nih…so arini mo stoli moli sama u ol suma….pasal sorg customer dari JB yg bernama Azraie..(bukan nama sebeno sbb die xbg letak nama die) hahaha…so die nih drive kete bertajuk PEUGEOT 405 (kete lama katenyer) ..so kete die nih mmg bermasalah dalaman iaitu selalu tersengguk2 di jalanan dan ekon yg ala2 sepoi2 bahasa gitu..so die pon beli la MPC sy nih…Alhamdulillah baru sehari pakai die dah nmpk kesannyer…kete dah x sengguk2 lagi katanya.epi jek saya dengo…bagus2..ade kelebihan di situ…

Ok berbalik pasal die baru dapat MPC nih tadi…dapat jek…(setelah berhari2 menanti dn sgt sabar) die trus cucuk kat tempat pencucuh rokok tuh….so ini sms yg agak menarik ingin saya ketengahkan dari die yg saya dapat….

“kak yg bhagian hijau tu ada lampu ke kalo pasang??ke yg merah atas tu je lmpunyer?”…so soklan dia nih agak menarik untuk dibincangkan..so mari saya tunjukkn yer kepada anda2 sekalian…body MPC nih begini hendaknyer….spt yg dipaparkan kat dalam pic kat bawah nih..................



..........Jelas x??harap2nye begitulah..so lampu nih bertujuan untuk menandakan ianya telah berfungsi.. if lampu tadi tu x nyala..maka ada masalah dengan MPC tersebut..so cepat2 hubungi saya balik…or sesapa yg jual ia kepada anda…dan anda akan dapat MPC yg baru n dan masih berbau kedai…hehe

O yer…sementelah dah crite pasal lampu nih..ada satu kelebihan yg MPC nih mmpu lakukan..tp ini tiada jaminan la..Cuma ada dipratikkan oleh seorg pengguna MPC sebelum nih…kalau perasan lepas cabut MPC tuh, lampu merah tuh akan still menyala untuk beberapa minit kn..(sape2 yg dah pakai die tau la nih)..so lampu nih menndakan masih ada cas letrik dalamnyer..so ape guna cas letrik dalam tuh?aha!! ia boleh dijadikan as JUMPER!!! X caya??? Korg try la kat kete sape2 yg bateri die BARU kong…(maknanya bukan KONG YG TRUK2 SGT) dia mcm baru kong-kong ayam jek..so MPC YG MASIH MENYALA nih tadik boleh digunakan bagi mnghidupkan semula enjin kereta yg cuba nk kong nih tadik.cuma cucuk je di bahagian pencucuh rokok kete yg KONG tuh tadik..mudah kn??.so..harap tips nih berguna untuk pengguna2 MPC di luar sana..selamat mencuba……

6 comments:

ishak said...

kena cepat tu. beberapa saat je arus tu maintain

ninest123 said...

louis vuitton, canada goose, pandora jewelry, replica watches, canada goose outlet, moncler, moncler, ugg boots uk, ugg pas cher, marc jacobs, louis vuitton, doudoune canada goose, moncler, ugg,uggs,uggs canada, moncler, pandora charms, sac louis vuitton pas cher, links of london, moncler outlet, canada goose uk, moncler, canada goose, hollister, juicy couture outlet, louis vuitton, swarovski crystal, coach outlet, canada goose, ugg,ugg australia,ugg italia, louis vuitton, pandora jewelry, bottes ugg, pandora charms, moncler, thomas sabo, swarovski, juicy couture outlet, wedding dresses, canada goose, moncler, supra shoes, canada goose outlet

ninest123 said...

insanity workout, baseball bats, hollister, nike roshe, ghd, nfl jerseys, new balance, celine handbags, mac cosmetics, wedding dresses, valentino shoes, hollister, timberland boots, louboutin, birkin bag, nike air max, gucci, north face outlet, reebok shoes, beats by dre, bottega veneta, toms shoes, hollister, asics running shoes, mcm handbags, oakley, vans shoes, instyler, jimmy choo shoes, converse outlet, nike air max, ferragamo shoes, longchamp, herve leger, chi flat iron, north face outlet, converse, soccer jerseys, abercrombie and fitch, ralph lauren, montre pas cher, lululemon, vans, ray ban, soccer shoes, babyliss, karen millen, p90x workout, lancel, mont blanc

ninest123 said...

insanity workout, baseball bats, hollister, nike roshe, ghd, nfl jerseys, new balance, celine handbags, mac cosmetics, wedding dresses, valentino shoes, hollister, timberland boots, louboutin, birkin bag, nike air max, gucci, north face outlet, reebok shoes, beats by dre, bottega veneta, toms shoes, hollister, asics running shoes, mcm handbags, oakley, vans shoes, instyler, jimmy choo shoes, converse outlet, nike air max, ferragamo shoes, longchamp, herve leger, chi flat iron, north face outlet, converse, soccer jerseys, abercrombie and fitch, ralph lauren, montre pas cher, lululemon, vans, ray ban, soccer shoes, babyliss, karen millen, p90x workout, lancel, mont blanc

ninest123 said...

air force, ralph lauren uk, timberland, nike blazer, lululemon, oakley pas cher, michael kors, nike huarache, nike air max, nike free run uk, michael kors, north face, michael kors outlet, nike air max, michael kors outlet, ugg boots, hermes, vanessa bruno, burberry, nike trainers, michael kors, abercrombie and fitch, true religion outlet, michael kors outlet, michael kors, vans pas cher, ray ban uk, true religion jeans, true religion jeans, sac guess, true religion jeans, coach purses, nike air max, converse pas cher, replica handbags, new balance pas cher, hollister, hogan, ray ban pas cher, burberry outlet online, hollister pas cher, michael kors outlet, ugg boots, lacoste pas cher, coach outlet, michael kors outlet, tn pas cher, mulberry, nike roshe, north face

ninest123 said...

louboutin outlet, tiffany jewelry, ray ban sunglasses, louis vuitton, nike free, jordan shoes, prada handbags, longchamp outlet, air jordan pas cher, replica watches, louis vuitton, oakley sunglasses, longchamp outlet, louboutin pas cher, christian louboutin outlet, coach outlet, ralph lauren pas cher, prada outlet, tory burch outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, michael kors, nike air max, cheap oakley sunglasses, replica watches, kate spade outlet, chanel handbags, louboutin, polo ralph lauren outlet, ugg boots, oakley sunglasses, kate spade handbags, nike free, oakley sunglasses, uggs on sale, air max, nike air max, sac longchamp, gucci outlet, longchamp pas cher, ugg boots, nike roshe run, ray ban sunglasses, louboutin shoes, longchamp, nike outlet, ray ban sunglasses, burberry, tiffany and co, polo ralph lauren outlet