Monday, August 9, 2010

testimonial-MERCEDES KOMPRESSOR

untuk sesiapa yg baru melihat blog ini..link ini mungkin amat membantu...TQ:)
MAX POWER CONTROLLER~ RM199~ | FUEL SAVER


****************************************************

salamz...wow! tajuk nak gempak...tp tahukah anda..ada pengguna Max Power Controller ni yang orangnyer mmg memandu MERCEDES KOMPRESSOR ...jgn terkejut...sebab alat yang setengah2 org kata nampak biasa2 je nih...wow! sangat luarbiasa juga powernyer ok!

so..tanpa buang masa..apa pemandu mercedes nih nak share ngn kiter sume??


"setakat saya pakai baru bbrapa hari nih...pertama sekali mmg saya terasa kat pikap kereta la..merce mmg dah pikap..tp biler try cucuk n tes power..uish..lain mcm sket rasa die...kereta saya mcm ringan dan nk pegi jauh je..lampu saya terang...radio..yg paling ketara..frekuensi senang nk dapat...alhamdulillah...lepas saya try tgok ok semua dan x efek enjin MERCE saya nih,...saya rekemen kawan2 terus jadi agen area LUMUT..tapi bahagian minyak x boleh nk komen lagi..sebab baru pakai..kesan penggunaan minyak belum dapat dibuktikan lagi..tp yang pasti..MPC nih bagus la untuk maintenance kereta.."

begitula petikan pengguna MPC kat kereta MERCE beliau...mula2 takut2 jugak nk bagi die guna nih..kang maunyer jadi ape2 kat kereta mewah camtuh.mmpos juge nak menjawab..tp sebabkan keyakinan saya terhadap produk nih...saya kuatkan semangat je..tp mane nk tau begitu positif sekali komen die...mmg syukur..(ayat kawan baik saya)

korang biler nk try..hanya RM199 je tau...x rugi pon..ade money back gerenti..7 hari selepas guna....xde kesan..duit anda saya kembalikan...hubungi saya untuk keterangan lanjut cara2 pembelian dan produk...

p/s:actly testimonial tersebut dtg dari seorg kawan baik saya dalam MPC nih punya customer..cuma saya translatekan je dalam blog saya nih untuk panduan pengguna2 kereta kat luar sana yg mungkin masih was2 tentang keupayaan alat kami ini..:)

9 comments:

Anonymous said...

sebaik-baiknya testimoni ambil gambar meter minyak yang dak nak kering tu tengok trip meternya dan paparkan di blog

Anonymous said...

saya baru beli MPC setelah lama dok membaca testimoni pengguna-pengguna MPC ni, bila baca huh hebat sungguh depa punya cerita, jd saya pun belilah nak pakai kat exora saya, bila pakai, rasa macam biasa saja..macam biasa macam tak ada apa-apa perubahan pun pada pikup dia, tapi minyak belum tau lagi sebab belum jalan jauh...tapi pikup mcm tak apa-apa pun mcm biasa mcm biasa mcm biasa...

Anonymous said...

pakai pada iswara, masa baca testimoni bila pasang MPC injin tak bergegar bila pasang airkon, tapi bila saya pasng airkon bergegar juga macm biasa mcm biasa mcm tak ada apa-apa, apa depa cerita hebat sangat, sampai naik bukit gear 5 pun boleh, tapi saya mcm biasa mcm biasa nak naik gear 5 kena lajak dari bawah perah minyak baru boleh tu pun mcm nak terbarai bunyi enjin, mcm biasa..

Anonymous said...

kalo pengguna kena tipu , tiadalah keberkatan dalam mencari rezeki yg halal.
Kita kena tengok berapa kos sebenar harga seunit max controller ini . jika lebih 100% keuntungan , maka ribalah pendapatan termasuk koroni2nya.

ninest123 said...

louis vuitton, canada goose, pandora jewelry, replica watches, canada goose outlet, moncler, moncler, ugg boots uk, ugg pas cher, marc jacobs, louis vuitton, doudoune canada goose, moncler, ugg,uggs,uggs canada, moncler, pandora charms, sac louis vuitton pas cher, links of london, moncler outlet, canada goose uk, moncler, canada goose, hollister, juicy couture outlet, louis vuitton, swarovski crystal, coach outlet, canada goose, ugg,ugg australia,ugg italia, louis vuitton, pandora jewelry, bottes ugg, pandora charms, moncler, thomas sabo, swarovski, juicy couture outlet, wedding dresses, canada goose, moncler, supra shoes, canada goose outlet

ninest123 said...

insanity workout, baseball bats, hollister, nike roshe, ghd, nfl jerseys, new balance, celine handbags, mac cosmetics, wedding dresses, valentino shoes, hollister, timberland boots, louboutin, birkin bag, nike air max, gucci, north face outlet, reebok shoes, beats by dre, bottega veneta, toms shoes, hollister, asics running shoes, mcm handbags, oakley, vans shoes, instyler, jimmy choo shoes, converse outlet, nike air max, ferragamo shoes, longchamp, herve leger, chi flat iron, north face outlet, converse, soccer jerseys, abercrombie and fitch, ralph lauren, montre pas cher, lululemon, vans, ray ban, soccer shoes, babyliss, karen millen, p90x workout, lancel, mont blanc

ninest123 said...

insanity workout, baseball bats, hollister, nike roshe, ghd, nfl jerseys, new balance, celine handbags, mac cosmetics, wedding dresses, valentino shoes, hollister, timberland boots, louboutin, birkin bag, nike air max, gucci, north face outlet, reebok shoes, beats by dre, bottega veneta, toms shoes, hollister, asics running shoes, mcm handbags, oakley, vans shoes, instyler, jimmy choo shoes, converse outlet, nike air max, ferragamo shoes, longchamp, herve leger, chi flat iron, north face outlet, converse, soccer jerseys, abercrombie and fitch, ralph lauren, montre pas cher, lululemon, vans, ray ban, soccer shoes, babyliss, karen millen, p90x workout, lancel, mont blanc

ninest123 said...

air force, ralph lauren uk, timberland, nike blazer, lululemon, oakley pas cher, michael kors, nike huarache, nike air max, nike free run uk, michael kors, north face, michael kors outlet, nike air max, michael kors outlet, ugg boots, hermes, vanessa bruno, burberry, nike trainers, michael kors, abercrombie and fitch, true religion outlet, michael kors outlet, michael kors, vans pas cher, ray ban uk, true religion jeans, true religion jeans, sac guess, true religion jeans, coach purses, nike air max, converse pas cher, replica handbags, new balance pas cher, hollister, hogan, ray ban pas cher, burberry outlet online, hollister pas cher, michael kors outlet, ugg boots, lacoste pas cher, coach outlet, michael kors outlet, tn pas cher, mulberry, nike roshe, north face

dong dong23 said...

coach outlet online
toms shoes
cheap ugg boots
michael kors outlet
fitflop uk
mont blanc pens
adidas originals zx flux
giuseppe zanotti sneakers
true religion jeans
louboutin shoes
2016.12.3chenlixiang