Saturday, January 22, 2011

MPC masih available

salamz..halo ebelibadi! adoi lama sungguh rasanya x update dalam blog ni..bukan ape..sekarang ni jadual waktu hidup dah tunggang langang sket sebab dah tukar keje dan tempat keje juga bertukar..tu yang jadik camni..so sementara nk ok tunggang langgang ni...ni yg baru je boleh bernafas dan keadaan hidup dah lebih terurus...

so baru leh update blog dengan tenang dan hepinyer:) hehe...so far mmg cam best tempat baru ni....alhamdulillah jugak sebab oder MPC ni x putus2 sejak2 minyak dok naik ni...pada yang dah terima dan oder terima aksih diucapkan..harap berpuas hati..

pada en. Marzuki yg oder lewat petang jumaat aritu..maaf oder anda isnin ni insyaAllah baru boleh nk pos kan..sebab saya x sempat nk ke pejabat pos dah..sabtu pulak ade agenda lain..maaf sangat2..tapi MPC tetap akan sampai...harap bersabar yer..

untuk rancangan MPC di radio..semua masih berjalan macam biasa..Alhamdulillah..:) sekarang saya dah berada di BATU CAVES, KUALA LUMPUR..so pada sape2 yg berhampiran nak amik terus pon boleh. nk oder dengan agen berhampiran pon boleh...nak saya pos pon boleh..semua tu xde masalah..hanya sms or call je saya eh...:)

2 comments:

sherlina karina said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

dong dong23 said...

canada goose clothing
ray ban glasses
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses canada
hollister clothing store
adidas shoes
north face
moncler sale
hollister clothing
coach outlet store online clearances
2016.12.3chenlxiang