Monday, January 31, 2011

TESTIMONIAL 31.01.2011

salamz semua..apa khabar....semua tengah mood cuti ni kan? hehe..samala saya...dapat cuti seminggu memang hora horey la balik kampung jumpa mak+abah di ipoh..

baru sebentar tadi saya dapat repeat order dari encik W. Tempohari pernah ambil Max Power Controller dengan saya untuk kereta MyVi dia. so tadi kami berkesempatan jumpa lagi. kalini dia nk beli lagi satu MPC sebab anak dia pulak berkenan katanya..takdela perlu kongsi2 lagi..hehe

alang2 dah jumpa...dia bagitau betapa best dan jimatnya sejak kereta Myvi dia pakai MPC...mula saya dengar pon terbeliak biji mata..macam tak percaya............dari Tasik Chini, Pahang sampai Tg. Malim Perak.....kereta dia hanya pakai minyak dalam range RM40-RM50 camtu je..memang la best kan...ikut2 tu adala dalam 400km gak tuh dari Pahang ke Perak...

lepas tu...anak dia pulak try pakai kat kereta BLM dia..terasa lain macam katanya...kereta punyer "Pegi" tuh macam laju and smooth je...tu yang dia takmau kongsi2 dah tu...hehe

so pada yang belum ada..nanti jangan lupa dapatkan yer..nak balik kampung cuti raya Cina ni..memang sesuai sangatla ada satu MPC...dapat jugak berjimat2..

p/s:dengar2 cerita RON 97 nak naik RM0.10 lagi tgh malam ni...hamboi asek naik je...tapi takpelah..mujur ada MPC..hehe

2 comments:

sherlina karina said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

dong dong23 said...

uggs outlet
hermes outlet
louis vuitton outlet stores
uggs outlet
michael kors outlet clearance
ugg outlet
ugg uk
nike roshe run
pandora charms outlet
michael kors outlet online
2016.12.3chenlixiang