Wednesday, April 27, 2011

max power controller ATAU max fuel controller

salamz....lama saya tak update blog kesayangan saya ni..maklumlah sibuk sikit sejak jadik pendidik ni..tapi biznes MAX POWER CONTROLLER masih berjalan seperti biasa...tidak sikit pun terjejas..

kenapa tajuk macam ni? macam sama je kan bunyinya..macam takde ape yang pelik...tapi kalau amati betul-betul...ada perbezaannya... MAX POWER CONTROLLER atau MAX FUEL CONTROLLER...walaupun bunyinyer seakan-akan sama..tapi ketahuilah bahawa ini adalah 2 produk berbeza! kalau sekali imbas tengok memang sama..tapi kalau diamati betul2..banyak lainnya..


saya ada dapat call macam-macam berkenaan alat MAX FUEL CONTROLLER ni...ramai yang kata alat ni sama dengan yang pihak syarikat RMF jual...tapi tuan-puan luar sana kena tahu..alat nih memang bukan jenama dari syarikat kami...syarikat kami hanya mengeluarkan produk MAX POWER CONTROLLER yang berharga RM199 ..bukan RM80, RM90, RM100....tidak sama sekali!

jadi pihak kami berharap..kekeliruan yang berlaku ini dapatlah di jadikan iktibar..pada yang betul-betul mahukan kepastian tetang barang yang original ini mestilah...:

1. ada kotak berwarna biru tua dengan nama MAX POWER CONTROLLER
 
2. alat yang mempunyai NOMBOR SIRI di badannya
 
3. mempunyai kad WARANTY
 
4. mempunyai MONEY BACK GUARANTEE

maka..pengguna-pengguna sekalian..pastikan pilihan anda tepat dan betul....pihak kami tidak akan menanggung sebarang kerugian di atas pembelian tuan atau puan..terima kasih..

nampak serious je kan..tapi meman pun..dah ramai yang terkena...last-last alat tak berkesan...duit tak dapat balik...saya tak suka nak kondem-kondem produk orang lain..mungkin ni cara dia nak cari makan..tapi fikir-fikir kanlah..kalau anda menipu orang dengan kualiti produk tak bagus...esok-esok Allah bayar cash atas perbuatan anda ni..renung2kan...

9 comments:

Anonymous said...

Encik....say a pengguna Max feul tu- beli dgn harga rm130 her...mula2 guna rasa OK her. Enjin terasa lag I power. Kemudian say a baru perasan Yang ianya lain dgn Max power ni. So, takutkan yg produk say a beli tu produk tiruan, say a pun beli la Max power ni dgn harga rm199. Mahal pun taper...janji brg ori kan. tap I lepas say a gun a Max power ni, rasa take beza pun dgn Max feul tu...say a rasa ianya barang Yang Sam a dengan packaging Yang berbeza. Dua-dua amik kat china, letak logo masing2. Tap I Max power lag I mahal sebab marketing punya reason....

aini said...

maaf encik anonymous.....brg kami bukan dari china..ia dari jepun...tapi xpelah..terima aksih atas komen yg diberi....sesetengah mungkin rasakan ianya tiada beza...so...alhamdulillah...walau beli kedua2nya sekali xde pape kesan....terima kasih kerana mencuba max POWER controller..

levinae92 said...

saya nak tanye,maxcontroler yang saya beli ni nak tahu ,macam mane bentuk atau imej yang asli.dan ape fungsi utama...product ini utk kenderaan pada zaman ini?saya nak tanye lagi ia berfungsi utk semua kenderaan ke?

iridz said...

ok cuma rasa mcm hilang 1 port kalau letak dlm kete..rasa baik pakai dekat battery jerk.

MuStaQiM said...

boleh trust kew laman web neh.. jual produk yg same... ori kew?? mintak balas dgn segera

http://united-auto2u.blogspot.com/

Ms MPC here:D said...

boleh...saya memang jual yang ori sahaja..kalo x caya leh call kiter punyer centre....saya adalah agen berdaftar:)

pengguna MPC said...

Saya dah lihat Max Fuel Saver, memang murah tapi jika dilihati max fuel saver tak ada kelulusan SIRIM. bahaya kalau produk tak dijamin mutunya digunakan dalam kereta. kalau kerosakan kecil atau litar pintas, dah cukup buat kereta kita rosak atau lebih teruk lagi, kereta terbakar. jadi sudah terbukti MPC telah diuji oleh pakar dan dijamin selamat.. terletak pada pilihan anda mahukan produk yang mana. sekadar berkongsi..

Anonymous said...

Salam Cik aini .. sy nkl tanye ,.. Klaua da post nti,dpt skali dgn warranty card ke? bayar dlu bru dpt ke,hantar dlu bru dpt? .. sy btol2 mahu guna produk ni.... REPLY PLS ... THX! -FaRHaN-

Anonymous said...

Lagi1 nak tanye,haraga nya brp skali dgn post?? -FaRHaN-