Sunday, February 20, 2011

max power controller memang BEST!

salamz...anda semua wahai pembaca2 blog saya yg secara langsung atau tak langsung..hehe..now saya nak buat pendekatan yg lebih umph! terhadap produk Max power Controller kiter ni...

 pandangan dari atas yer...hehe..nmpk begitu cun sekali...uhuhu..saya sgt teruja masa tgok bentuk kotak baru ni..haha
 pandangan dari sisi kanan..ada letak test RPM kat sini...
 pandangan dari sisi kiri....di mana tech. Jepon lebih dipertingkatkan..mengikut kata bos kami..kalini jepon kawal ketat kualiti mikrocip yg diimport dari sana...terlampau ketat sehinggakan ia mmg tersangat terbukti berkesan!
 ini apa yg ada dalam kotak cantik ni.....

so..biler ada nak pulangkan...sila pastikan benda2 berikut ada sama yer...kalau tak..pemulangan untuk tukar yg baru mmg x dapek den nak nolong...mintak ini semua orang ambil perhatian...

1. kena ade plastik..(mcm mana dapat..mcm tu jugak time nk pulangkan..(xkira untuk money back gerenti atau tukar yg baru)..so lepas dah bukak..dah guna...plastik ni simpan balik dalam kotak cun MPC tu k:)

2)seterusnya...kena la ada alat MPC ..ini benda paling WAJIB ok!

3) kotak MPC...yang pon kena ada..kalau anda nk ganti kotak yang lain....maaf...sekali lagi..kami x terima penukaran terbabit..so..pas dah bukak...dah guna...kotak..plastik..simpan baik2...(kan kotak cantik..memang takkan sampai hati nk buang punyer..hehe...)

4)ada waranti kad kan..ha..jgn pulak dibuat x tahu je dengan waranti kad ni...yang ni pon kena ada dalam kotak tu sekali masa proses pemulangan..

5)sebelum nak pulangkan..sila lah pastikan korang dah isi butir2 penting ke dalam waranti kad ni..kalau x isi?? lagi..lagi...lagi...sekali...memang saya x dapek nak nolong!!! hehe..ini WAJIB juge yer..

p/s: pendek kata..segala requirement ini pihak kami amat2 la mintak kerjasama dari para2 pembeli di luar sana...kami bukan apa...kualiti barang harus dijaga..dan kami tak mahu ada pihak x bertanggungjawab amik kesempatah atas ketidak-kisahan kami selama ni..(amik ko..bahasa melayu tinggi) hehehe...oklah..jumpe lagi..tata!

1 comment:

sherlina karina said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/